2013. július 24., szerda

Készen is lettem!

A minta hímeztette magát, megint, a pöttyeit imádtam, a keretet pedig először 10 szemmel felfele elszámoltam. Azt annyira nem imádtam... :D Nagyon tetszik még mindig!

Nem akartam a legnagyobb melegben ezzel szöszölni, nehogy ne olyan legyen, amilyennek szeretném.

Igyekeztem többféle fénynél és többféleképpen fényképezni, ennek eredményeképpen kaptam négyféle képet és egyik sem adja vissza jól a színeit. :)És megint egy hibát találtam a mintaíven, lemaradt az alsó részen a második kósza x a jobb oldalon, pótoltam az anyagomon és be is karikáztam melyik a hiányzó:
10 megjegyzés:

 1. Nagyon gyors vagy, hogy már kész is. Nagyon szép!

  VálaszTörlés
 2. Azért nekünk így könnyebb lesz, hogy te leteszteled nekünk a mintát:) Szépséges lett Csilla!!

  VálaszTörlés
 3. Csinos ruha;-))) Elfigadnám a ruhatáramba!
  Mivel én a pdf változatot hímzem arról rögtön lemaradtak a keretrésznél az xszemek, jó hogy előrébb jársz, így látom a mintabeli hiányosságokat... de az is lehet, hogy lehagyom.

  VálaszTörlés
 4. Igyekszem! :) Nagyon tetszik és nagyon hálás minta, haladós.

  Emőke, én is azon gondolkodtam egész végig, hogyha feleannyi kg lennék, mint ami, akkor egész jól állna rajta, de addig, mint tehénen a gatya! :D

  Jó ideje hímeztem már, mire rájöttem, hogy a sötétrózsaszín a ruha gombjai... Addig meg próbáltam valami rendszer találni benne, mi alapján lehetnek elosztva a sötétebbek, de mikor véletlen fejjel lefele vettem a kezembe a hímzőrámát, akkor végre leesett a dolog. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem egészen egyforma a pöttyök elosztása a ruhán, és a gombok valóban nem válnak el a pöttyöktől.

   Törlés
 5. Tényleg pirosnak írja, de a hozzászólást nem látom sajnos, pedig oda szerettem volna válaszolni.

  Amúgy meg piros is, úgy tűnik benéztem, elnézést. Amúgy ugyanonnan hímzek, abból a pdf-ből én is.. :) Csak én akkor vakabb vagyok. :P

  VálaszTörlés
 6. Azért nem látod, mert véletlenül e- mailben válaszoltam:-)
  Még az sem biztos, hogy benézted, mert úgy tűnik nem ugyanaz a pdf sem, már írtam, nekem a keretnél nincs xszem, csak backstitch

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem sincs, sőt, ha megnézed a mintát, a gomboknál is hiányzik a a keret, a vasalóból, a varrógépből stb-ből két színnel nekünk kevesebb van.

   Törlés
 7. És az nem olyan, mint amit én nyomtattam? Hűűűű. Megleshetem? Átküldöd?

  VálaszTörlés