2013. szeptember 7., szombat

A harmadik részem...

Sziasztok! Picit haladtam megint, már kereken egy hete vár, hogy megmutassam, csak mindig volt valami más tennivaló. Először is a haladásom:
Egyedül a bobina kontúrozásánál számoltam el az öltéseket, így felül is S lett az SM helyett. Ez az én hibám volt, de nincs kedvem bontani, amúgy meg így is tetszik. Egyébként mit jelöl az S ill. az SM? Másodszor meg pótoltam a ruci kontúrját, én leírás szerint csináltam:
És így néz ki most egyben:
Ahhoz még mindig lusta voltam, hogy leszabjam az anyagot és eltisztázzam, nekem ez esik mindig a legnehezebbemre. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele?

4 megjegyzés:

  1. Alakul a Tiéd is! Kár, hogy nem jelzi a blogspot az írásaid, így csak későn vettem észre! Nem tudom mit jelölnek a betűjelzések rajta sajnos... :(

    Én még mindig nem varrtam meg a végleges formájára, talán ha jön most az esősebb idő, akkor több időnk jut bentre, addig meg rendezni kell a kinti dolgokat télire.

    Nekem a vágással nincs gondom, az elvarrással inkább, nem tudom hogy csinálom, de mindig hogyhogynem akkor fogy ki az alsó szál, amikor az utolsó 10-20 centin kéne végigrohannom az anyag szélén... :D

    VálaszTörlés
  2. Jó kérdés, hogy mik lehetnek azok a betűk, sajnos nem tudom, ötletem sincs.
    Kontúrral jobb lett a ruha :)
    Haladsz szépen :)

    VálaszTörlés
  3. A minta nagyon nagyon jó!
    Eltisztázni az anyagot? Lehet, hogy mást értünk alatta: öltögetni körbe foszlás elkerüléséért? Én soha nem szoktam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, hogy csak most válaszolok...igen, én varrógéppel körbe szoktam szegni, hogy ne foszlódjék az anyag, akkor nyugodtan tudom kézbe venni. Cikk-cakk öltéssel szoktam körbegépelni alias eltisztázni.

      Törlés