2013. augusztus 5., hétfő

Az én első részem

Végre én is itt vagyok az első részemmel, bár látom, milyen gyönyörűséges végeredmények is vannak már. Végül is egy bézs Zweigart hímzővászon mellett döntöttem a fehér helyett. DMC-ről Venus-ra váltogatva is nagyon kellemesek a színei, egyet azért lecseréltem én is: a ruha fehérjét egy ragyogó fehérre, hogy látsszon a krém színű anyagon.
Bár elolvastam minden bejegyzéseteket, ne haragudjatok, nem volt időm reagálni, olyan pörgősen ment ez a SAL :o) Így, a segítségetekkel könnyebb volt...észrevenni a hibákat, köszönet érte Csillának...és dönteni, milyen keretet szeretnék. Végül maradtam a rajz szerinti x-es és kontúrvonalas keretnél. Imádnivaló hímezni, már ötletem is van egy követező vintage projektre (mondja a legutolsó :o) Azt hiszem, felfelé fogok "terjeszkedni". Próbálok a blogomon még tagokat toborozni, annyira szép ez a minta, hogy jó lenne még több variációját látni. További kellemes hímzést!

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépséges kezdet:) Követlek hamarosan:))))

    VálaszTörlés
  2. Nahát, valamiért nem jelezte nekem e-mail-en, hogy van új bejegyzés, csak a megjegyzést. Nagyon szép lesz a Tiéd is! Mi lesz belőle, ha "nagy" lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csilla, képet tervezek belőle a falra.
      Ha egyszer lesz varrószobám oda, ha nem, hát bárhová!:)

      Törlés
  3. Nekem sem jelezte, nem lehet azzal összefüggésben, hogy a saját blogja le van zárva?
    Hajrá Jucus, szép lesz a hímzésed , kíváncsi vagyok a végeredményre, meg a kész művet ha lehet, kérlek itt is mutasd meg.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett. Szerintem is jobb választás a hófehér ezen az anyagon, jobban elüt tőle. A ruha kontúrjait nem fogod kihúzni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, a kontúrok lemaradtak nagy buzgalmamban meg ebben a hőségben:) Majd a következő fotón!

      Törlés
  5. Valóban nagyon pörgött ez a SAL, de még én sem vagyok kész.
    Tetszik a te első részed, és valóban jó lenne még több emberét látni, ahogy készül.

    VálaszTörlés